Meistä

InterSystems kehittää ja toimittaa maailmanlaajuisesti digitaalisia yhteentoimivuusalustoja edistyneen terveydenhuollon tiedonhallinnan tarpeisiin.

Ratkaisuihimme kuuluu kaksi terveydenhuollolle kehitettyä ratkaisua : IRIS for Health ja HealthShare. Kahta ratkaisuamme voidaan käyttää yhdessä tai itsenäisesti. Ratkaisujemme avulla pidetään huolta 40 miljoonasta potilaasta maailmanlaajuisesti. Suomessa InterSystemsin integraatio- ja yhteentoimivuusalustoja käyttää jo 19 suomalaista sairaanhoitopiiriä

Yhteistyö

Intohimoa yhteisen hyvän eteen!

Tavoitteemme: varmistaa asiakkaidemme menestys. Siksi meillä on hyvin pitkät asiakassuhteet, jotka eivät ole kestäneet vain vuosia, vaan vuosikymmeniä.

Yksityisomisteisena yhtiönä kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti ja satsaamme asiakaspalveluun.… Lue lisää (englanniksi)

Asiakastuki

Tekninen tukemme!

Tarjoamme asiakkaillemme tukipalvelua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Konsulttimme sijaitsevat 15 eri maassa ja heidän joukossaan on 18 eri kielen taitajaa… Lue lisää (englanniksi)

Haluatko kuulla lisää?
Älä epäröi olla yhteydessä edustajaamme:

Miila Päivärinne

Senior Sales Executive Finland

Meille on tärkeää, että voimme jakaa vastuuta InterSystemsin kanssa. Voimme keskittyä oman ydinosaamisen kehittämiseen, mikä liittyy terveydenhuollon liiketoimintaprosessien tehokkuuden ymmärtämiseen ja Acute-järjestelmän käytettävyyteen.

–Janne Vainio, toimitusjohtaja, Acuvitec Oy

Terveydenhuollon tietojärjestelmät 2021 -raportti

InterSystemsin ulkopuolisella tutkimusyhtiöllä teettämästä tutkimuksesta käy ilmi, mitä suomalaiset terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja IT-toimittajat ajattelevat terveydenhuoltoalan IT-järjestelmien toimivuudesta ja hyödyllisyydestä sekä integrointimahdollisuuksista. Raportti perustuu yli 50 ammattilaisen puhelinhaastatteluihin.

Lataa raportti

 

Onko sinulla kysyttävää InterSystemsistä, tuotteistamme tai palveluistamme? Lähetä meille viesti, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttäarrow
Ota yhteyttä
  • Lataa raportti
  • Hidden
  •