Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 9.-11.5.2022

InterSystems on mukana menossa ja järjestämme paljon mielenkiintoista oheisohjelmaa. Tule tapaamaan meitä myös osastollemme B65.

Käyttäjätapaaminen 9.5.

InterSystems käyttäjätapaaminen on taas täällä – tai ainakin Jyväskylässä – ikuisuudelta tuntuvan tauon jälkeen!

Tilaisuuden ohjelmassa:

 • Senior Sales Executive Miila Päivärinteen tervehdys
 • FHIR ei ole vain perinteistä integrointia!
 • SMART on FHIR App Launch – esimerkkisovelluksen käynnistäminen – demo
 • Standardin FHIR serverin pystyttäminen ja käyttö – demo.
 • Esimerkki FHIR APIn toteuttamisesta suomalaisen PTJn päälle – prototyypin esittely – demo
 • Versionhallinta ja automaattiset asennukset (Git, CICD)
 • Kontit ja kontti-alustat (Kubernetes).

Tilaisuus on täynnä, eikä siihen voi enää ilmoittautua.

Verkostoitumislounaat 10. ja 11.5.

Järjestämme Jyväskylän Paviljongissa tiistaina 10.5.2022 klo 12.30–13.30 ja keskiviikkona 11.5.2022 klo 11.45–12.45 verkostoitumislounaan, jossa aiheenamme on tiedon yhteiskäytön merkitys sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisessa.

Verkostoitumislounaat on suunnattu johtotehtävissä toimiville.

Keskustelemme muun muassa seuraavista aiheista:

 • Miten pystymme parantamaan sosiaali- ja terveydenhuollon tuottavuutta tiedon yhteiskäyttöä tehostamalla?
 • Kuinka voimme kehittää hoidon koordinointia ja hoitoprosesseja?
 • Millä tavoin tuemme nykyteknologian keinoin kansalaisia oman terveytensä edistämisessä ja ylläpitämisessä?

Paikkoja on vielä muutama jäljellä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan sähköpostitse osoitteella kirsi.aalto@intersystems.com ja kerro samalla kumpana päivänä haluat osallistua ti 10.5. vai ke 11.5.

Osastomme

Tule tervehtimään meitä myös osastollamme B.65. Tarjolla on mielenkiintoista tietoa esimerkiksi #FHIR’in hyödyntämisestä.

Esittelemme yhteistyössä Vitec Acute Oy kanssa Acute potilasjärjestelmän FHIR RESTful APIn prototyyppiä. FHIR API kattaa tällä hetkellä Patient ja Appointment resurssit tukien erittäin kattavasti standardia RESTful APIa ml. eri hakuparametrit, versiointi, JSON/XML jne. Olemme toteuttaneet kaksi vaihtoehtoista toteutusarkkitehtuuria, joilla molemmilla on omat etunsa ja haasteensa. Myös Vitec Acuten asiantuntija on tavattavissa InterSystemsin osastolla B65 ainakin tiistaina kello 11.30 – 16.30 ja mahdollisesti myös keskiviikkona kello 11.- 13.

Yhteistyössä Tietoevry kanssa esittelemme SMART on FHIR -sovellusten käynnistämistä (app launch) hyödyntämällä minimikontekstinhallintaa. Tähän astisten kokemustemme perusteella minimikontekstinhallinta ja SMART on FHIR sovelluskäynnistys vaikuttavat olevan yhdistettävissä hyvin: vieraile osastollamme B65 niin näytämme kuinka se tapahtuu käytännössä.

Sensotrendin kanssa esittelemme SMART on FHIR sovelluksen käynnistystä (app launch) ja tietojen hakua InterSystemsin FHIR resource repositorysta. Näytämme FHIR standardista ja SMARtista kiinnostuneille, miten FHIR ja SMART toimivat: mitä konepellin alla oikeasti tapahtuu – osastolla B65.

InterSystems esittelee yhteistyössä Fujitsu kanssa tuotteistettua ja valvottua FHIR palvelinta palveluna, standardin FHIR palvelimen asentamista ja käyttöä sekä toteutettuja ja toteutettavia ratkaisuja. Fujitsun FHIR ratkaisuihin voi tutustua sekä Fujitsun osastolla, että InterSystemsin osastolla B65.

InterSystems esittelee yhteistyössä BCB Medical Ltd:n kanssa FHIR käyttöliittymäohjelman yhteensopivuutta: BCB Medicalin kehittämä käyttöliittymäohjelma on kykeneväinen yhdistymään useaan eri FHIR ympäristöön mukaan lukien Acute potilasjärjestelmä, Apotin Epic järjestelmä sekä HUS Terveyskylä. BCBn asiantuntija on tavattavissa InterSystemsin osastolla tiistaina 13 – 14 ja keskiviikkona kello 12 – 13.

Myös Oy Apotti Ab asiantuntijoita on tavattavissa tiistaina 11.30 – 12.30 ja keskiviikkona kello 11 – 12 InterSystemsin osastolla B65.

Nähdään Jyväskylässä!

Haluatko kuulla lisää?
Älä epäröi olla yhteydessä edustajaamme:

Miila Päivärinne

Senior Sales Executive Finland

p. 046 6000 898

Meille on tärkeää, että voimme jakaa vastuuta InterSystemsin kanssa. Voimme keskittyä oman ydinosaamisen kehittämiseen, mikä liittyy terveydenhuollon liiketoimintaprosessien tehokkuuden ymmärtämiseen ja Acute-järjestelmän käytettävyyteen.

–Janne Vainio, toimitusjohtaja, Acuvitec Oy

Terveydenhuollon tietojärjestelmät 2021 -raportti

InterSystemsin ulkopuolisella tutkimusyhtiöllä teettämästä tutkimuksesta käy ilmi, mitä suomalaiset terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja IT-toimittajat ajattelevat terveydenhuoltoalan IT-järjestelmien toimivuudesta ja hyödyllisyydestä sekä integrointimahdollisuuksista. Raportti perustuu yli 50 ammattilaisen puhelinhaastatteluihin.

Lataa raportti

 

Onko sinulla kysyttävää InterSystemsistä, tuotteistamme tai palveluistamme? Lähetä meille viesti, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttäarrow
Ota yhteyttä
 • Lataa raportti
 • Hidden
 •